Sihirbaz geldi!

Sihirbaz Erol´un okulumuzda yaptığı gösteride öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadı.Başta Sihirbaz Erol olmak üzere bu gösterinin okulumuzda düzenlenmesine öncülük eden Alican KURT, Tamer YILDIRIM ve Ali İhsan GÖNEN´e öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz....

Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.Okulumuzda sihir dolu anlar.